NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Majlis Bertandang bertukar Tema::

03 January 2012

::Majlis Bertandang bertukar Tema::

Ikutkan perancangan asal, majlis bertandang saya hanya sekadar sambut menantu dan makan-makan aje, takde makan beradab, takde hias-hias cantik-cantik, just a simple welcoming ceremony, hanya berharap semuanya berjalan lancar, itu pun dah syukur sangat...tak sangka pulak pihak en.azham berusaha keras semata-mata menyiapkan bilik tidur dan meja makan untuk pengantin baru ne... sangat terkejut..sebab semunya DIY!...oowhh, terharuT_T. Sangat meriah dan yang penting semua pihak terlibat berpuas hati dan gembira..^_^
Tema bertandang sepatutnya takde tema, err? sebabnya saya dah buat sepasang baju laki bini untuk dipakai tika bertandang. Tapi last minute bagitahu mak andam nak guna baju sewa jugak belah lelaki, kalau ikutkan temanya adalah pink, warna yang paling lembut untuk menunjukkan perasaan kasih sayang, keseronokkan dan kegembiraan...cewahh. Namun malangnya, akibat berat badan yang macam di pam-pam sebelum nikah(baju tak muat, hukhuk-_-), tema terus bertukar kepada warna Dark Purple yang melambangkan kewanitaan, sifat keibuan, positif dan mendamaikan dan juga glamor..wahh gituuuu!!dah warnanya melambangkan macam tu tak pasal-pasal plak majlis tandang tampak mendamaikan(perasan*blushing)...hahaha=P. 

p/s:hmm..

2 comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign