NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Kaki Wayang Aktif Kembali?::

11 February 2012

::Kaki Wayang Aktif Kembali?::

Actually dah lama tak tengok wayang since bertunang awal tahun lepas adalah dalam setahun jugak, ikat perut punya pasal sampailah kahwin, panggung bukan tempat pilihan...so bila baru-baru ne dah start balik tengok wayang sekali, maybe en.azham takut saya boring ajaklah tengok wayang lagi...hehe, dulu pantang keluar filem baru, dah tercangak dekat panggung...sekarang dah suam-suam kuku...tak beria-ria macam dulu dah, hehe..rasa macam kiut plak feeling macam ne, namun memandangkan terlalu banyak cerita kartun best coming soon, rasa teruja jugak nak tengok...feeling suka tengok kartun still tak berubah...owwhhh!

p/s: hmm=)

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign