NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Hampir Terlanggar Babi di Putrajaya::

11 January 2012

::Hampir Terlanggar Babi di Putrajaya::

Huh, memang first time tengok babi hutan dengan bijik mata neh, ingatkan apo mondo berbaris melompat-lompat melintas jalan masa nak pergi dinner semalam...lewat 45saat sikit je dari perdana V6 tu..kalau tak memang dah kena samak kereta...yang penting V6 tu memang kena samak pasal dah langgar seekor babi, kesian babi tu...-__-"...terhencot-hencot! Tak sangka plak boleh tengok babi (teruja kahkah=p) biasa dengar orang mencarut jek-_-'..

Semalam tak sangka plak boleh makan free, siap dapat ang pau lagi sebab baru kahwin...huhu tetiba, dah nak masuk sebulan lebih dah...yang penting masa makan tu tak sempat nak ambil-ambil gambar. Eh?! baru perasan.. sekarang jarang sangat menggunakan kamera, tak tahu kenapa? en.azham tahu alasannya...huhu...apapun berharap oneday ada gadjet khas untuk saya untuk aktiviti klik!klik! tanpa sesiapa boleh usik melainkan dengan keizinan saya aje...wahh demand plak! mengada-__-'. i know! just dreaming until grow old..hmm. apapun entri ne memang merapu..dah bye!

p/s: *_*

2 comments:

  1. perh
    kalau tempat lain masalah lembu kambing berkeliarn
    tak pun monyet2
    putrajaya babi ke..
    adoyai~

    ReplyDelete
  2. hehe..itulah, memula ingatkan kucing, tapi rupanya babi..5 sekawan...huhu, patutla besar sikit dari kucing...lain macam

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign