NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Camera Tripod Stand Memang Penting untuk Bekukan Saat Indah Berdua::

23 January 2012

::Camera Tripod Stand Memang Penting untuk Bekukan Saat Indah Berdua::

Kalau bercuti dengan orang tersayang rugilah tak bergambar bersama kan?nanti orang ingat kita pergi bercuti sensorang..hehe, so masa bercuti berdua memang payah nak bergambar bersama pasalnya takde orang yang tolong shootkan gambar, kena gilir-gilir ambil gambar...takkan asyik nak suruh orang amik kan aje...satu keping okei lagilah, kalau berkeping-keping, mahunya muntah orang yang tolong shoot gambar kita kan?heeh!..so memang penting Tripod stand camera neh, kecik pun takpe, melainkan guna DSLR perlulah cari stand yang besar..nak shoot gambar beratus keping pun takde masalah..^_^..saat berdua dengan pasangan kat mana-mana pun boleh dirakam tanpa menyusahkan sesiapa..

Samsung Galaxy S macam best sesangat kan?gambar pun cantik dan sharp..humm...bilalah leh merasa pakai neh...sendu plak tengok nokia 2300 tu...-_-"..okeilah melalut plak. orang dah habis canggih pakai, kita baru nak terhegeh-hegeh..ihiii=p

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign