NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Baru Perasan Tiada Acara Potong Kek di Majlis Sendiri::

07 January 2012

::Baru Perasan Tiada Acara Potong Kek di Majlis Sendiri::

what could i say?hmm...baru perasan selepas menggodek dengan gigihnya album kahwin, my Bigday tanpa acara potong kek.. -_-" (ooohh, adakah ini feeling sesal ataupun frust). Nampaknya kena redeem balik tak lain tak bukan dengan en.azham..itu pasallah seminggu dua dop teringat nak makan kek(mmm yummehh!!grrr)......rupanya acara yang yang ditunggu-tunggu kebanyakkan pengantin tertinggal semasa majlis ataupun sememangnya terlupa... huuuuuT_T. Semua mende nak terlupa. sedihnya.
Tapi selepas callback memory, semacam ada someone yang mengingatkan tentang acara potong kek, tu pun dah malam, sama ada saya just ignore pesanan tu ataupun saya suruh je someone tu potong-potong kek then bagi je makan kat siapa yang ada...huu, apapun tak kisahlah yang penting sekarang semacam nak makan kek sesangat...

p/s: mmm...-_-"

2 comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign