NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Aktiviti Mengidam Makan Kek Coklat::

14 January 2012

::Aktiviti Mengidam Makan Kek Coklat::

Alamanda bukanlah tempat pilihan untuk berdating, sebabnya trauma asyik jumpa rakan sekelas kantoi berdating  dulu(malu hokeiihh)..kahkah=p. Namun disebabkan perasaan nak makan kek membuak-buak, en.azham bawa jugak pergi situ memandangkan itulah tempat paling dekat...hehe=p. Kek bukanlah sesuatu yang makanan yang serasi dengan tekak ne, namun disebabkan masa kahwin hari tu takde aktiviti acara memotong kek, tetiba menjadi perkaitan plak...huuhu (dasar)...hehe, so disebabkan si gemuk neh dah mengidam makan kek, actually bukan setakat kek...grr-_-'. Tak sangka en.azham suruh beli dua slices kek kat secret recipe, menyampah agaknya asyik dop merengek...sekali beli dua slices untuk sorang makan (dah alang-alang kan?!masa tu dah siap berdebar-debar pilih slices kedua, pasalnya takut tak habis makan..huhu)...siap aje beli kek, terus pergi solat maghrib dulu sebelum menuju ke tempat idaman en.azham iaitu mc'donalds, memandangkan dah lama saya tak makan roti mak cik anne's, order pretzel choc eclairs dan parmesan cheese untuk makan malam kononnya...dan makan malam kami meemang melampau...err, melampau dengan makanan segera, dua slices kek yang kononnya tak habis, licin masuk mulut, dua ketul ayam mc'd (ayam mc'd memang best lagi dari kfc), dua ketul roti mak cik anne's, memang membuatkan aktiviti layan nafsu makan melampau dari biasa...huhu-_-'... berjaya genapkan berat badan yang sudah sedia melampau. Kenyang-kenyang perut  bawak pulak perut sama-sama ngadap midnight movie...ehehe. apapun hujung minggu memang tidak menarik..

p/s: suka...

2 comments:

  1. waa kita terbalik ika... ami merengek nak makan kek secret resipi.. skali masa p tu tade parking.. trus turun sorang diri... beli 2 slices gak. ngahaha... pastu balik hubby makan sikit.. then dia ttdo kes penat... ami lak ngabiskan... koi 11 dia bangun.. tetengok kek dah abis. ngahahahaha kijammmmss x ami ;p

    pagi esoknya bangun2 check2.. alhamdulillah pregnant! :D

    ReplyDelete
  2. samalah..hihi, skang dah macam kena pam2 dah body...naik mendadak pas kawen..huhu..bestnye bunting pelamin...murah rezeki ami..hihi=)

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign