NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Mungkin Post Terakhir di tahun 2011~Apa Rancangan di tahun 2012?::

30 December 2011

::Mungkin Post Terakhir di tahun 2011~Apa Rancangan di tahun 2012?::

Semua orang dah ready countdown untuk menyambut tahun 2012..saya dengan en.azham plak tergelak terkekek tengok wayang dirumah 3 Idiots semalam, sungguh melucukan cerita tu, tak pernah plak tengok sebelum neh... Apapun berdating depan tv sambil makan popcorn dengan suami kenangan terindah untuk diingati nanti...hehe, okeii cukuplah ayat mengada, tak semua orang suka baca...muahahaha=p. 

Dah ramai yang mula mengira genapnya umur, genapnya ulangtahun dan semacam perkiraan genapnya peristiwa dalam hidup menjengah tahun 2012...saya pula?mengira genapnya berat badan sempena tahun 2012, huu...owwhh, need spirit to work out...come on!owhh dan jugak azam baru...baru perasan, saya tak pernah renew azam baru, all the thing just follow the flow...sangat teruk kan!that one thing i hate myself...nothing new...nothing happen and nothing miracle happen...just pray and some effort... apapun berharap, bukan semata tahun baru saja yang baru, hati pun nak baru jugak setiap masa, insyaallah...-_-'.

Rancangan di tahun baru masih kabur...*??***??!!**<---kabur. Sememangnya kabur..masih tidak kelihatan.  hehe...apapun happy blogging. Berharap masih ada sinar di tahun baru...cehh, ayat nak aje kena piat...ehhh, ooo...lupa nak timbang berat badan hampir berbulan lamanya...wishlist tahun baru (beli alat penimbang)

p/s: Ya allah kurniakanlah kesihatan yang baik buat keluargaku..amin^_^'

2 comments:

  1. uhuuuu.. jeleshhh ni... nok nikoh etep!! =p

    ReplyDelete
  2. eni: g cari tok ime, bo2 lah dok tunggu..hehe

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign