NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Hand Bouquet (HB) Totally dilupakan semasa majlis::

27 December 2011

::Hand Bouquet (HB) Totally dilupakan semasa majlis::

wahh, tak habis-habis cerita pasal majlis haritu..okei memang sengaja! pasalnya memang nak cerita sebelum basi terlajak ataupun sebelum dah malas nak cerita langsung, muahaaha...so hadap jelah sampai muakk...hehe=p. Paling sadis, pengantin (sayalah) dan mak andam memang terlupa habis pasal bunga tangan (HB) pengantin..bukan takat bunga tangan, payung untuk raja sehari pun lupa jugak, pasal pengantin sendiri  tak alert for that particular thing... nasib baik pengantin mood okei dan tenang je even mula-mula nak nangis tengok baju sanding yang tak seperti diimaginekan, dan pengantin lelaki merajuk pasal baju sanding tak fit dengan body...huhu, kena alter last minute...whatever, sangat puas hati dengan segala yang mak andam buat, pelamin, make-up dan baju (setelah ramai yang memujuk cakap baju tu cantik) see, entah apa yang tak puas hati tak tahulah masa tu...kihkih... so disebabkan masa nak ambil gambar baru perasan yang HB tak ada, maka rembat aje bunga hiasan di bekas hantaran mas kahwin...
untuk majlis sanding esoknya terlupa juga ingatkan mak andam bawak HB dan payung, biasalah dah jadik bini orang, nampak dan ingat suami je masa tu...kahkah, sampai mende lain dah totally lost dalam ingatan...hehe=p. So rembat aje bunga hiasan kat meja solek...Apapun HB ada ke tak bukan masalah ...yang penting gambar untuk kenangan cantikk.yeeahhh!!
 Owhh..nanti nak kenalkan mak andam saya...really affordable to hired for wedding to those yang nak jimat..^_^

p/s: still dreaming..

2 comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign