NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::DIY Solemnization Outfit & Veil hangat-hangat tahi ayam::

23 December 2011

::DIY Solemnization Outfit & Veil hangat-hangat tahi ayam::

Sehangat-hangat tahi ayam semasa proses DIY baju nikah, boleh jugak pakai masa akad nikah hari tu...maklumlah...pemalas satu, nak tunggu mood menjahit satu, paling penting tak bersungguh pun nak siapkan jahit manik tu...nasiblah punya adik yang penyayang selalu jugak dop bebel...3 hari nak balik nikah, barulah siap sepenuhnya...tu pun ada yang lompang, tapi tak siapa perasan...muahaahaa...apapun memang suka sangat dan tak menyangka boleh pakai baju akad nikah hasil jahitan sendiri...yang penting baju neh dah nak let go kat mak andam pasal mak andam berkenan nak buat collection...yeeaayyy!!alhamdulillah, syukur^_^...tak sia-sia menjahit dengan mood malas, ada jugak yang berkenan, hihi=P..tinggal kenanganla pasni..

p/s: hee..thank you so much intan norazam..you truly inspired!

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign