NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Kenangan~Hantaran Kotak untuk Yang Tiada Masa::

05 November 2011

::Kenangan~Hantaran Kotak untuk Yang Tiada Masa::

Teringat pulak kenangan masa bertunang...kalau ikutkan majlis dah dirancang awal. Cuma persediaan semua last minit termasuk baju dan hantaran. Kalau ikutkan masa cari baju untuk pakai masa tunang tu dalam 3minggu sebelum majlis...tudung pun samalah...last minit...tu pasal hantaran pun guna kotak kotak je, sebab dah tak sempat nak fikir nak decorate bagai...yang selebihnya recycle balik guna barang-barang bekas hantaran dari majlis tunang kakak. Dan paling rasa macam tak proper sekali barang-barang saya lipat-lipat cincai je letak dalam kotak as long as nampak dari luar, kotaknya kemas dan cantik. Kat dalam?haha...memang fail. Apapun saya tetap suka nampak kemas dan simple je=).

Note: Rindu moment tu..

2 comments:

  1. HAI..

    Awak boleh tak nak tahu, awak beli kotak macam tu kat mane?
    sebab saya planning nak letak barang dalam kotak je untuk tunang.
    harap reply ye

    ReplyDelete
  2. @shekimura.. kotak ne biasa ada kat kedai2 craft/alatulis...kotak hadiah biasa je banyak jenis saiz, ada lebar segiempat, then mintak slaesgirl ikat ribbon ikut colour kita pilih...

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign