NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Kecewa dengan Diri Sendiri Lebih teruk dari Kecewakan Orang lain?::

06 November 2011

::Kecewa dengan Diri Sendiri Lebih teruk dari Kecewakan Orang lain?::

Sejak-sejak akhir ne, mood nak siapkan tesis naik turun je semangat tu!sangat risau. Mengharapkan semua urusan sentiasa lancar seperti pengharapan lancarnya majlis nanti, begitulah juga dengan kesempurnaan tesis ne. Kalau boleh fokus sekarang memang nak cari duit je,mmm...entahlah..apapun saya berusaha supaya semuanya akan lengkap on time...tak nak dah jadi macam sebelum ne, wonder why kenapa orang lain boleh siapkan on time, tapi kita? sedikit kecewa dengan diri sendiri...so berharap saya tak kecewakan orang-orang yang tersayang...moga semuanya smooth!saya tak okei kecewakan orang lain...cukuplah sendiri yang rasa penangan tu...cehhh, macam orang frust plak...honestly little bit memang rasa frust kat diri sendiri...lebih teruk dari rasa frust kat orang lain...-__-". Apapun just cheers yourself...motivated diri sendiri tu penting, senyum okei (kelat).

note: senyum lagi...owwhh, still terasa kelat..hmmm

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign