NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Day 26 – A photo of somewhere you want to go::

10 November 2011

::Day 26 – A photo of somewhere you want to go::

Kalau ikutkan banyak je tempat nak pergi...yang penting dalam tempoh terdekat ne target nak kumpul duit untuk daftar haji lepas kahwin then yang satu lagi keep safe the secret...hehe (kita merancang, Allah jua merancang) so didoakan kami sentiasa dimurahkan rezeki kelak, nak jejak kaki ke tanah suci diusia yang masih kuat untuk mengerjakan haji...insyaallah..amin.
pic source:atozallnews.blogspot.com
Selain tu tentulah bab melancong je keje kalau tanya tang mana nak pergikan...So far tak kisah pun kat mana-mana...yang penting ada deruan ombak (sekali en.azham record bunyi deruan ombak, pastu kitaorang bercuti kat beranda rumah je, macam pantai jugak kata en.azham) okei dah terlebih imagine, siap ngan dialog sekali, memang sadis kalau macam tu...tak nakkkkkkk!tak nakk..over plak...macam betul-betul plak situasi tu-_-"  Harap en.azham tak buat macam tu...mmm. Apapun antara banyak-banyak pilihan tempat nak pergi adalah tempat yang ada pantai, atau pulau-pulau yang cantik. Pernah sekali bagitahu en.azham "awak, nanti kita g honeymoon kat pulau kita try air trekking nak?cam best jek tengok kat tv tu, mana tahu boleh hilangkan saya punya gayat"...muka tak puas hati en.azham "apa jadahnya orang nak honeymoon, ajak air trekking plak" itu saya agaklah jawapan dalam pale en.azham, pasal dia diam je takmo jawab..entah sejak bila ada penyakit gayat ne, tak puas hati betul, sebabnya masa muda remaja dulu aktiviti lasak adalah satu kegemaran saya..apapun pulau adalah tempat terbaik untuk bercuti...see saya memang tak demand nak pergi jejauh kat oversea sana pasalnya dah boleh pergi dalam mimpi...haha=P NZ and Switzerland still in dreaming..ngeehh

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign