NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Barang Hantaran Asal Ada Vs Branded::

09 November 2011

::Barang Hantaran Asal Ada Vs Branded::

Cerita pasal hal barang-barang hantaran disebabkan memang saya ngan en.azham cut banyak benda untuk persediaan masuk rumah lepas kawen yang memerlukan belanja tahap hantuk-hantuk kepala, makanya barang hantaran saya yang cikai-cikai asal ada je. Namun semakin dekat nak kahwin ne dikhabarkan berita gembira ada sponsor untuk barang yang sepatutnya masuk dalam 'wishlist'. Diulangi 'wishlist' okei, maknanya entah bilalah nak dapat kan kalau dah masuk wishlist?. yeayyyy!love u so much ayahanda...tak sangka....nangis kejap, kesat-kesat mata...terharu. Terasa kesian kat diri sendiri...bila tengok saving makin susut, pastu ada plak yang simpati...lagilah nak nangis...emosi sekejapT_T. Apapun duit boleh dicari kata en.azham..pujuk!>_<. okeilah fine, inilah orang kata pengorbanan nak duduk bersama...sabar jelah, mungkin ada rezeki nanti...hanya Allah yang mengetahui apa yang terbaik buat hambanya....Alhamdulillah syukur dengan dugaanMu Ya Allah, semoga lebih kuat dihari yang mendatang, amin...
pic source: armaweddingcouture.blogspot.com~ cantik sangat kombinasi colour, tengah cari idea-_-'
Apapun hantaran branded memang langsung tak masuk list, sebabnya target 'asal ada' je atas bekas hantaran tuh. Malas nak amik kisah kalau ada mulut-mulut yang bakal berbunyi yang penting hidup lepas kahwin tenang...takde dop menyesal fikir burn duit kat mende merapu, tu je dalam kepala ni. Semua yang ada cuma beli untuk keperluan je. Anyway tu semua depends masing-masinglah, ikut kemampuan. Kalau tak mampu tapi nak jugak letak barang branded semata nak suruh orang puji ke hape, kepuasan sendiri ke, sebab sekali dalam hidup ke, lantak dikaulah, bukan guna duit daku pun...haha=p. Apapun pendapat haku ne sesuai untuk orang yang berbajet rendah macam aii neh..peace yooeww!>_<". One more thing, hunting time 'sale' memang berbaloi.

Note: baca INI untuk hilang stress...terkekek gelak...-_-". 

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign