NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Trip To Melaka Bandaraya Bersejarah#1#::

20 October 2011

::Trip To Melaka Bandaraya Bersejarah#1#::

Sabtu sabtu lepas off one day ke melaka, kawan se'IPTA' en.azham(motif malas taip panjang2 'U" tu..hehe) en.azham. Kalau ikut kan hati tak mahu je ikut..yelah segan jugak nak jumpa kawan-kawan dia. Sekali kena ugut (okei tipu) so pergi jelah....jenjalan kat melaka memang best dan tak boring, sebab negeri nya kecik je, so kalau ada trip memang sehari boleh habis pusing satu melaka...ye kerr?Actually masa pergi hari tu pun tak sempat pergi memana..hehe...so sampai je melaka tu terus je pergi rumahnya kawan en.azham yang baru masuk rumah baru..semua kawan dia decide berkumpul kat situ before pergi kenduri tu. So yang paling lamanya lepak dekat kenduri tulah, kata lagi lama tak jumpa kan?ffuuu..habis sepetang, malam pulak diorang ajak makan ramai-ramai..so kalau bab makan boleh tolerate..=p
Note: kawan-kawan, ada yang jadik bapa, yang bakal jadi bapa, yang baru nak kawen, yang tunang...macam-macamlah...hehe=)

Note: kenangan

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign