NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::SMS ibarat Suara bagi Merpati Sejoli::

06 October 2011

::SMS ibarat Suara bagi Merpati Sejoli::

hehe, tajuk tak tahan...fine!ada dalam seminggu tak boleh nak sms en.azham, hantar kat nombor orang lain boleh plak, nombor en.azham je tak dapat send!nak kata error tak, entah pegi mana smsku sangkut, kat pokokkah@tiang letrik?huhu...sengal betul call celcom bertubi-tubi, ikut arahan tak jadi jugak, dah sah-sah simcard yang rosak, sempat lagi nak salah handsetku, taulah model lama kan?ada jugak cs officer celcom nak kena hempuk neh,adess!emosi plak..hahah=p... sudahnya en.azham hantar sms sensorang, sms tak berbalas, haha !sabar jelah, seksa okeiT_T...cehhh, ayat!betullah seksa...takkanlah nak report tengah makan ke, tengok tv ke, tengok citer apa semua kena call!tak kuasa nyahh...hehe, barulah tahu rindu-rinduan gitu...yang penting sunyi okei (tu kata en.azham lah, pasal hantar mesej tapi tak balas-balas sampai sudah)..hikhik...apapun sms boleh diibaratkan suara bercakap=cakapkan? tak nafilah memang sunyi kalau tak dapat nak sms, hehe...orang lain saya tak tahulah...=).

pic source: smsteleshop.com
Note: check-in- celcom centre

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign