NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::The Pet Lover~Purity of a Person's heart::

26 October 2011

::The Pet Lover~Purity of a Person's heart::

Owhh, tak sangka masa balik kampung hari tu dikejutkan dengan kecomelan yang amat oleh anak-anak arnab belaan budak adam dan kakak..baru ku tahu begitu penyayang jiwa adik-adikku seperti kakak-kakaknya (blushing+ perasan..kahkah) sehingga keinginan mereka membela sesuatu tertunai (harap takde yang mati kejung seperti sebelum ne ye adik-adikku sayang). Sesi termuramah dengan budak adam membongkar dari mana asalnya makhluk-makhluk comel tersebut, jauh import dari wakaf bharu, seekor 25 hinggit (4 ekor semuanya). 4 hari berada dikampung membuka mata saya sebagai kakak kepada adik-adik yang comel dengan belaan mereka yang comel jugak melihat akan begitu dasyatnya keprihatinan mereka. Setiap kali waktu makan punctual tu bagi makan...haha, kelakar pun ada, pantang orang usik...siap beli mangga khas lagi takmo bagi orang buka pintu rumah arnab comel sesuka hati. Comel betul adik-adikku^_^. Kan jelas kasih sayang tu...apapun memang pet lover punya jiwa betullah adik-adik saya, penuh dengan kasih sayang macam saya...owhh blushing again..kahkah=p
pic source: www.hamovhotov.com
eee...memang comel betul...grrr, geram-geram>_<"
Ada sekali masa pegi makan satay kajang kat Bangi 2 tahun lepas en.azham order satay arnab...-_-" (cian arnab comel, jadi satay je comel-comel camtu pun)...huhu, order sebab saya nak try. Masa tu tak faham lagi perasaan pembela arnab camne, lepas try makan satu memang tak sedap daging arnab tu...eee, lembik-lembik gituu, sekali tu jelah try..tobat tak nak dah lain kali...-_-"...menyesal, rasa kejam plak g makan arnab dalam bentuk satay...oowhh, man!

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign