NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Pelik dengan Acara Pre-Wedding -__-"::

18 October 2011

::Pelik dengan Acara Pre-Wedding -__-"::

Bila tengok pre-wedding B2B semacam jengkel pun ada...bukan apa semacam je gayanya.. ada yang jenis buat stail berkelah-kelah then tuang air cam gaya orang omputiss minum arak, laga-laga gelas, yang lain-lain part tak payah cakaplah kan. Hmm, entahlah pelik kenapa kita terlalu mengikut barat punya gaya, kenapa mengagung-agungkan barat punya lifestyle. Kita punya lifestyle tak kelasss eh?tak moden? kolot? =_=". Walaupun dah banyak info mengatakan apa hukumnya pre-wedding, namun acara tersebut makin mendapat sambutan (honestly, haku pun hampir terpengaruh). Namun itulah walaupun salah, tetap menjadi trend kan? Yang untungnya photographer jugak, kita pulak?! duit habis dosa pun dapat...hehe, apapun bukan takat pre-wedding je yang tengah bercouple ke, tunang ke, kenalah jaga batasan. Peringatan buat diri sendiri. 

Note:masih fenimmm

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign