NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Kasut Idaman Kalbu Milikku Jua::

09 October 2011

::Kasut Idaman Kalbu Milikku Jua::

Disebabkan nombor bermasalah terpaksa en.azham off nak settle kat celcom centre, sekali tak settle jugak...entah apa masalah sebenarnya, mmm...tak kisahlah yang penting mission to complete barang-barang hantaran tak jugak settle at the same day...huhu, pasalnya en.azham tak jumpa yang berkenan. Lain pulak jadi nya dengan saya, niat nak cari tudung untuk bertandang dan kasut untuk nikah n bertandang, lain jadinya ...luckily jumpa one pairs yang sesuai untuk dua-dua majlis so save budget (errr, takde save sangat)...Tudung pun tak setel sebab tak jumpa....honestly tak cari pun...haha, sebab kepala hotak dah aim kasut idaman kalbu sejak 5 bulan yang lepas...dang!-_-"(konon saja masuk lot Adidas cuci mata sekali apa yang dicari 5 bulan lalu ada depan mata, aiihh)..melayang fulus.uhukk. Tak sangka plak boleh jumpa even dah macam hilang keinginan sebab masa mula-mula berkenan tu, duit plak takde...so tak boleh nak amik terus, buat saving dulu. Then bila pergi saat niat dah nak beli, sekali stok dah takde...design yang nak tu dah habis ke tak tahulah, banyak jugaklah shopping mall dijejak semata cari kasut tu...punya usaha, alamanda, eon jusco bukit tinggi, the curve...takde lastnya kat IOI jugak yang ada...tak suka pergi situ pasalnya terlampau besar (tak larat jalan kaki)...apa pun really satisfied dengan flat shoes baru tu. Sampai kena sindir-sindir kat en.azham, bila saya tertinggal baju yang bawak untuk match tudung tertinggal dalam kereta, mentang-mentang dapat barang baru terus yang lama ditinggal.. ehehe...yup dalam setahun dua neh dah biasa pakai flat shoes, so bila nak keluar duit beli sandal untuk BigDay sendiri terketar-ketar jugaklah hulur duit, for one reason dah confirm sandal tu pakai untuk event je, so rasa macam membazir...huhu-_-...

Note: mmm, nak pakai pun sayang...hehe.still in car boot...so takde pic, kalau ikut nak je tempek gambar kat entri ne, next time maybe...muahaha, kalau dah nama blogger sume mende nak reveal kan..kihkih. ok fine.off

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign