NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::DIY Veil Chiffon Patch Lace & Beaded::

27 October 2011

::DIY Veil Chiffon Patch Lace & Beaded::

Tak sangka pulak last minute jugaklah decide nak buat sendiri veil ne, memandangkan baju akad nikah ne tak sewa, so why not buat sendiri je veil lagipun memang berbaloi, tak banyak cost dan yang penting puas hati mengikut kehendak sendiri...maybe little bit simple tapi memang puas hati. So much dramatik nak buat veil ne, hehe yang penting mood nak mengadap siapkan veil ne bukan main payah nak maintain. Lagipun refer B2B yang DIY veil buat diri sendiri pun teruja nak buat jugak...hihi, memang mengada!Haku memang suka wat keje last minute neh...grrr, apapun hasil okeilah kan...nak kata cantik tak sangat, tapi puas  sebab ada effort sendiri kat majlis nanti, tak banyak sikit pun takpe...ngee, rasa cam nak tambah bagi heavy sikit part yang glass pearl tu kat veil tak pun gam batu swarovski je bagi nampak bling-bling, kalau ikut dah berta dah veil tu, huhu, fenim-fenim...tak nak bagi nampak sarat sangat, tak banyaklah kena tambah pasne.. Untuk bedroom rasanya tak amik masa kot nak DIY sebabnya tema wedding nanti, so hentam jelah kan, yang penting "simple dan sederhana''...sukkaaaaa^_^
Note: sorilah, takde teaser....tempek terus!muahaha
20% to complete da veil...yeaahh

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign