NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::DIY Corsage~Yellow Fresh Carnation::

24 October 2011

::DIY Corsage~Yellow Fresh Carnation::

memandangkan bunga neh jek yang paling simple dan tak amik masa yang banyak untuk buat, so hentam jelah...Yang penting ada, kalau tak buat kan ada yang tanya plak...ngehehe=p. Perasan tak nape asyik warna kuning aje warna bunga, bunga hantaran pun sama...sebabnya nanti tema bigday warna kuning...heee...last decide pasal colour tu, nanti citer detail pasal tu..
Cost untuk DIY corsage ne dalam RM 8.60 sahaja, guna 3 helai paper crepe dan saya beli dua jambak daun-daun bunga hijau tu harga RM 3/unit...Pin pulak dalam RM1 sahaja untuk 60pieces...so 3 keping paper crepe dapat 58pieces corsage...memang jimat habeslah=). Memang sengaja buat bunga ni pasal tak nak guna gam...leceh,hee

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign