NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Day 15 – Something you don’t leave the house without::

31 October 2011

::Day 15 – Something you don’t leave the house without::

Sehari dua hidup tak berapa nak balance pasal kesakitan menusuk jiwa raga akibat telinga mengalami keadaan yang tidak diketahui puncanya. Pointnya sakit dalam telinga akibat infection kuman-__-". Diduga dengan kehilangan sebelah pendengaran untuk sementara waktu T_T...berdoa sembuh cepat-cepat.amin. eh...actually dalam kesakitan bagai, nak jugak isi masa ngadap belog..
kalau nak keluar rumah for sure takkan tinggal mende alah setongkol kat atas tu (beg beli kat rantau panjang 28 hengget je, sampai sekarang suka pakai yang tu lagi pasal lasak...ngee, haku pakai beg murah je, asal cantik okei jelah plus boleh letak barang banyak) peristiwa masa beli beg ne masih kuat diingatan...kesimpulannya padan muka, haha=p...actually semua yang kat bawah (refer pic ke-2) adalah segala makhluk yang menghuni dalam handbag yang huduh tu yang setia dibawak kemana-mana je, asal keluar rumah mesti bawak, ai mean keluar jenjalan ke, pergi fakulti ke, takkanlah keluar buang sampah bawak jugak kot-_-, agak-agaklah kan...kat dalam pun huduh jugak, memang tak sangka isi kandungannya-_-...tu pasal bila ada calling-calling masuk mengambil masa 1925 saat untuk mengangkatnya atau tak sempat angkat pasal tak jumpa mende alah yang berbunyi tu-_-"...
Isi kandungan: kad pelajar, purse (semestinya), Olay total effect, bedak miyami, calculator (tak tahu apa motif mende alah ne ada lam handbag-_-)...tak nak ngaku fail bab congak...kahkah=p, yang lain boleh agak-agak...hee=)

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign