NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Day 10 - A photo of our favorite place to eat::

22 October 2011

::Day 10 - A photo of our favorite place to eat::

Lot of favorites place for me to eat...kata lagi suka makan...ngeee=p. Yang penting sedap dan murah, confirm jadik feberet terus, macam seksyen 2...harga student..haha. Tapi dalam banyak-banyak tempat makan yang sedap-sedap (means sume sedap-sedap-_-") ...the best one dekat Bagan Lalang, entah dah berapa kali pergi dalam 4 kali jugak kot...sekali-sekala boleh lah, kopaklah poket...asyik nak makan sedap je...ihihi, tapi tak pernah sekali pun berpeluang duduk kat beranda tepi nak tengok pemandangan gold coast dimalam hari, tentu cantik kan...memang setiap kali pergi dah ramai yang reserved..memang ramai orang makan kat restoren ne...no wonderlah kan, memang sedapppp!
 Note: Udang masak petai
 note: Ketam masak cili
 note: sotong celup tepung
 note: lala masak halia
note: sayur kangkung  goreng
Amacam...meleleh tak?meleleh ke tak?okei..dah tak tahan tengok gambar sebelum tu nak tempek jugak part yang last...memang mabeles...haha=p. Kalau bab licin kan makanan memang tak boleh tahan gayanya...bukan en.azham je, haku pun sama...huhu-_-". Memang geng betul=)

Lokasi dan alamat tempat makan ne:-
Pantai Perkhemahan Bagan Lalang
43950 Sungai Pelek,Sepang
Selangor.
No. Telefon : 03-31412895

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign