NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Cukup Kesian kat Diri Sendiri-_-"::

28 October 2011

::Cukup Kesian kat Diri Sendiri-_-"::

Hari ini entah apa yang dibuat tapi habis jugaklah setengah hari menyelesaikan segala urusan-urusan kecil sebelum berpindah rumah sementara waktu di Ampang sebelum berpindah ke rumah bersama bakal suami (since tak kahwin lagi for this time, so 'bakal suami' just nice call...hehe) di rumah kekal buat tempoh yang tidak diketahui...eceehhh ayat macam nak kena lempang aje...wakaka=p. Apapun terkejut hokei caj streamyx bakal ditambah 6% cukai tambahan, yang ne memang betul nak kena lempang. Cukup hangin betul, nasib tahu, karang alih-alih masuk bil...bengang jugaklah sekejap.Namun sebagai rakyat yang taat haku bayar jugaklah nanti kan...pasrahT_T. Dahlah tengah sengkek neh, takpe...karang tahulah nasib diorang yang suka menge'paw' neh...

Even sengkek pun sebab niat baik dah nak beli sesuatu kat mak, ada jugak rezeki lebih...alhamdulillah, ada jugak bahagian mak>_<. Sekarang ne rasa kesian kat diri sendiri pasalnya boleh letak dalam senarai aje segala keinginan, kena rasional tahap super duper dah, takle nak ikut nafsu dan kehendak saja(nampak sangat sebelum ne ikut nafsu je, huhu)..so ada yang lebih penting untuk dipentingkan. Insyallah. Berdoa supaya dimurahkan rezeki selalu..amin>_<. 

Note: senyum=)

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign