NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Sedihnya!Bila Dah Terlalu Canggih Mudah je Hilang::

27 September 2011

::Sedihnya!Bila Dah Terlalu Canggih Mudah je Hilang::

Sedih memang sedih. itulah akibat canggih teknologi digital sekarang macam tulah pulak gayanya. Bila ambil gambar, save dalam hard-disk. Senyap. Lepas tu bertahun hilang lesap kat mane dah lupa. Macam dulu, ambil gambar terus aje hantar kedai print...terzahirlah jugak moment. huhu-_-". sekarang ne bila dah hilang macam tu gambar-gambar kenangan, yang tinggal dalam memori ingatan jelah. Korang macam mana, ke lebih kurang aje pe'elnya..amik gambar sampai habis limit, simpan aje terperuk dalam memori lappy...hehe. Time nak tengok aje or teringat barulah kalut nak mencari.
Note: sakit kepala>_<. Mahal betul service untuk photobook story even gambar dah edit siap pun...grrrr

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign