NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Rezeki itu Dari Allah yang Maha Pemurah=)::

20 September 2011

::Rezeki itu Dari Allah yang Maha Pemurah=)::

Alhamdulillah, kadang-kadang kita tak menyangka rezeki yang Allah nak bagi kat kita. Dalam kepayahan dan dugaan sekarang Allah bagi jalan keluar untuk memudahkan segalaNYA. Rezeki nak kahwin kot...hehe=p. Apapun tak terkata! even masa interview dah macam takde chance sangat sebab calon ngan kekosongan yang ada memang tipis harapan, alhamdulillah, dah memang rezeki. Suka sangat! habis je kontrak dengan UiTM baru neh terus dah gelabah cari kerja, yelah takkan nak harapkan duit belanja dari mak ayah lagi, sadis okei umur 25tahun tapi still mengharapkan duit poket mak ayah, tak naklah macam tu...kita tak nak lah menyusahkan mak ayah kita kan, -_-", tambah pulak adik yang kecik-kecik (adeii besar macam tu still saya anggap macam kecik, takpelah) diorang yang lebih utama. Lagipun alhamdulillah sepanjang 3 tahun ne dah boleh berdikari cari duit sendiri time terdesak tahap tenuk aje menagih simpati kat family & en.azham...haha=p. Kata lagi masih study, so bolehlah dimaafkan ea?kihkih=p

note: speechless=)...chaiiyyookkk!


No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign