NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Privatekan Blog atau Tidak, sama je! Saya masih jugak Menaip::

08 September 2011

::Privatekan Blog atau Tidak, sama je! Saya masih jugak Menaip::

Kalau ikutkan niat awal hari tu, nak privatekan blog huduh ne pasal dah malas dop update, yelah mana taknya tengok-tengok entri dah berkulat, klik klik yang tu jugak entri yang keluar...muahaha...kalau saya dah lama dah unfollow dan buang dari bloglist...tapi nak buat macam mana, semangat menaip neh bukannya macam robot yang dah disetkan waktu buat entri, kadang-kadang entri yang wujud ne pun spontan aje...hari ni betul-betul orang kata langkah kanan, sebabnya pergi ke fakulti dengan tujuan lain, tapi kebetulan pulak ada jamuan raya... maka kenalah makan(saya suka makan, statement melampau)...

Bila cerita part makan boleh juga kaitkan dengan blog, blog neh umpama kedai makan, bila dah tutup kedai makan macam mana orang nak pergi makan..so nak tak nak regular customer yang dah biasa datang makan kedai kita kenalah cari tapak baru untuk melepak-lepak sambil makan...macam tulah jugak blog ne, tapi saya punya kes mungkin boleh dikategorikan 'special case'...haha, pasalnya kualiti makanan kat kedai saya memang dah hilang langsung,tak sedap, customer dah muak, bosan dengan menu sama, apa-apa jelah, nak tak nak kena upradelah(tu pun kalau menjadiklah kan??-_-')...cehhh!!beria je ko-_-'...tang tesis tak nak pulak gedik-gedik tingkatkan kualiti....haippp!haaiipp!!jangan sebut pasal tesis...so main reason sekarang tutup kedai pasal kononnya nak fokus kepada perkara yang patut difokuskan...tapi itulah kannn (nada gedik-gedik nak kena hempuk) walaupun kedai dah tutup rupanya kat tokei kedai yang ne masih jugak dop pung pang updatekan menu kat dalam kedai...haha=p...kejadah hape entah, bila customer takde rajin plak ko dop pun pang kat dalam kedai ye...-_-"...tak gunaaaa...tak kisahlah yang penting diri sendiri suka je..hihi=p

Note: Insyaallah lepas selesai segala yang patut diselesai kan, nak buka blog ne balik secara rasmi...hehe=p

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign