NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Nescafe O Ais Sedap!Buang tabiat Google Resepi>_<''::

23 September 2011

::Nescafe O Ais Sedap!Buang tabiat Google Resepi>_<''::

What a day, sepanjang 2 hari tak minum nescafe, punya gelabah hidup-_-', stok Nescafe dah habis(pasrah!ingat boleh bertahan). Kalah jua akhirnya...cehhh! Sampaikan sanggup naik turun tangga pergi kedai runcit(kurus sekejap), tapi stok yang botol kecik takde, tengah jimat hokei...haha=p, tapi dalam plastik tu takmo beli pasal cepat masuk angin(alasan>_<'...hihik). Feeling macam tu bukan selalu nak datang...haha, dipanas terik tengahari boleh pulak google cara nak buat air nescafe O ais yang sedap pasal yang buat sendiri tak Kaw cam kat kedai (nada tak puas hati). Bila dah google tu confirmlah takde saper yang nak post resepi tu, buang tabiat apa!haha... So dengan perasaan terdesaknya, lepas maghrib dan lepas naik turun tangga tu, terpaksalah pergi seksyen 2 beli nescafe o ais Kaw punya, tambah stok 3 tin nescafe latte, dengan 1 satu botol kecik nescafe classic. Hadoii, punya huduh bebeno ketagihnya...macam mane nak buat hilangkan ketagih ne, susu Anlene pun tak sentuh konon nak tukar ketagihan dengan mende yang lebih healthy, lastnya tak terusikT_T (nangis, sob sob). Kesimpulannya 3 in 1 nescafe takleh lawan nescafe yang dibancuh sendiri, even leceh nak buat tapi lagi best dari yang instant..hehe, 3 in 1 memang tak masuk list sebab pening bila minum, yang bancuh sendiri memang 'feeling' habis masa minum, pahit=pahit manis..=)
note: ^_^

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign