NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Mother's Special Day in Autumn September =)::

11 September 2011

::Mother's Special Day in Autumn September =)::

Hari raya ke-4 baru ne, hari yang sangat istimewa buat insan yang bergelar bonda saya...Alhamdulillah, semoga Allah merahmati serta sentiasa melimpahkan rezekiNYA buat bonda yang amat-amat saya cintai...meniti usia menjengah 50 tahun saya sentiasa mendoakan kesihatan mak ayah sentiasa baik dan sentiasa dilindungi Allah s.w.t... amin^_^
Insyaallah, tak lama lagi mak ayah bakal dapat anak lelaki lagi selepas abang long, hehe...semoga Allah memudahkan segala urusan keluarga kami....owwhhh, rindunya kat mak
pic source: dafi kata, kalau kita nak tengok isteri kita bila dah tua, tengok mak dia...hehe=)
Note: Walaupun dihadapan nanti belum menjanjikan apa-apa kepastian, ku bersyukur dengan adanya bonda, biarpun tidak memiliki apa-apa di alam sementara ini asalkan memiliki bonda & ayahanda kuibaratkan seperti memiliki segala-galanya didunia ne...miss them so much...T_T

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign