NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Memang Beraya Sakan sampai Gambar Kenangan pun takde=(::

01 September 2011

::Memang Beraya Sakan sampai Gambar Kenangan pun takde=(::

penat sungguh beraya tahun ne, macam tahun-tahun lepas jugak....part buat roti jala alhamdulillah pasal kena buat seguni gandum aje, seguni lagi geng sepupu plak yang buat...raya tahun ne, part yang paling terkilan bila gambar kenangan  raya keluarga takde...huhu=( ...suasana raya memang feeling habis, sampai tidur pun tak cukup prepare juadah untuk rumah terbuka..nak menaip pun mata dah pedih-pedih pasal tak cukup tidur...hehe

note: entri tak bermaksud apa-apa

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign