NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Dijemput Hummer selepas balik dari Mekah::

09 September 2011

::Dijemput Hummer selepas balik dari Mekah::

Haritu masa kat Airport Sultan Ismail atau dengan kata lainnya airport Pengkalan Chepa, jemput nenek saya balik dari buat umrah bersama-sama rakan mengaji, diorang pergi dalam dua group gitu...Alhamdulillah nenek selamat sampai dalam keadaan sihat walafiat...so lepas je nenek saya keluar dari balai ketibaan sambil-sambil dop menunggu barang-barang masuk dalam kereta, tetiba lalu Hummer warna merah oren macam tu..tak sempat plak nak ingat no platnya DB apa ntah...mmm, pelik betul semiskin-miskin orang kelantan ne (orang cakaplah kan, kita yang duduk kat negeri sendiri tahulah macam mane keadaan sebenarnya=p), ada juga yang mampu pakai Hummer, cayalah nenek tu dijemput dengan hummer oleh anaknya..comel aje, senyum-senyum lambai dah nak balik..saya ngan Snow White, lepas je Hummer tu gerak jauh, terusss  Perrrgghhh!!Hummer weh datang jemput mak, ganas betul..(statement ne bukanlah tunjuk gila kat kereta mewah, tapi teruja gitu...haha=p), setahu diri kerabat diraja n VVIP je pakai kereta tu, neh kalau orang biasa pun pakai...uiii, -_-", tumpang kaki sebelah pun dah okei, haha=p...entah berapa jutalah rega mende alah tu kan-_-'...
pic source: autos.yahoo.com
Note: rajin plak update...apa kess...huhu

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign