NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Canon Camera gila-gila Sale, jom terjah::

07 September 2011

::Canon Camera gila-gila Sale, jom terjah::

Sekarang Canon tengah buat buat promosi gila-gila...wuhuuu...masih tak terlambat sesiapa yang nak memiliki kamera tu pegi terjah outlet yang berdekatan...tak rugi memiliki kamera canon...dalam banyak-banyak brand i think canon camera antara yang terbaik, tentunya dari segi kualiti gambar...puas hati, kakak saya pun dah berkenan sangat dengan kamera canon ne setelah melihat hasilnya...so saya sebagai adik kesayangan tentulah menyanyi pom-pom ala pom-pom girl menggalakkan kakak saya turut memiliki mende alah ne...hehe, saya pun ada jugak keinginan untuk memiliki satu lagi kamera khas untuk aktiviti blogging...ceewwahhh, over kau nyahhh!!!nak khas-khass la plakk...memandangkan sekarang payah sikit pasal kena gilir-gilir guna dengan en.azham maka berharaplah dapat satu kan...haraplah kannnn...harraapppp!!haha=p

Note: Berniat singgah di SACC mall...hihi=p, dah lama tak jenjalan, even gaji tak dapat lagi semangat tu yang penting...haha

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign