NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Tiap kali buat Checklist, hati berdebar-debar::

07 September 2011

::Tiap kali buat Checklist, hati berdebar-debar::

Kalau tanya perasaan sekarang...tak tahulah nak cakap apa...yang tahunya bila tiap kali buat checklist dengan en.azham, mulalah emo berdebar-debar sensorang pasalnya preparation untuk 'Big Day' hanya siap dalam 40% sahaja...huhu, tak tahulah nak prepare apa...bila  dah macam ne takkan nak main pasrah aje...giloss!terus pasang turboo semangat kat diri...biasalah saya punya semangat tenggelam timbul...huuuu-_-'... memandangkan sekarang boleh dikatakan pengganggur berhemah, so kena berjimat tahap tip top biarpun keinginan tu bak air mendidih...gituwww!hehe...pendam tak pendam kena pendam jugaklah...sadisssssss...Nasib baik budak rumah sewa dah bawak kotak hiburan (baca TV), maka niat nak beli TV dah boleh potong dari list...dasat betul penangan Pin Ru, sampaikan nak beli TV terus, pasal takmo tertinggal episod cite Hui Jia De You Huo kat TV2, punya lah bersungguh...adeeiii en.azham pun tepuk dahi dengar kesungguhan saya nak beli TV akibat cerita tu semata-mata...haha=p, sebab utamanya cerita neh takde lam youtube...huhu, kalau tak dah layan awal-awal youtube..tehhee

pic: Tak sangka dah 6 bulan bergelar tunangan en.azham, terkadang lupa juga-_-'..
Alhamdulillah..
eh, ne macam terlari topik plak...haaa, kan dah cakap, memang berdebarlah kalau sebut pasal nak cerita sebab 'wedding day' yang bakal dilalui pasalnya macam takde preparation apa-apa..T_T...sedih betul...apapun terima kasih ya Allah kerana memberi kekuatan dalam mengharungi dugaan dalam tempoh 'darah manis' ne orang kata...tak kiralah dugaan dari diri kita sendiri atau pasangan atau keadaan sekeliling...semoga Allah memudahkan segala urusan kami nanti...insyaallah^_^...aminn, tinggal 2 bulan lebih je lagi, doa dan harap semuanya smooth...

Note: Nanti kalau free or rasa nak cerita details pasal hal tunang ritu..mungkin akan dicoretkan jugak buat kenangan...tengok rajin lah dulu...hihik=p

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign