NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: :: Preggy Mummy at Wedding Ceremony, Nada Annoying...grrr::

24 August 2011

:: Preggy Mummy at Wedding Ceremony, Nada Annoying...grrr::

motif saya buat entri ne tak diketahui kenapa, tajuk pun!!!!!!baru tergerak hati nak godek album masa balik cuti bulan Mei haritu...kebetulan sebelum wedding kakak saya haritu, yani merangkap bekas weekend housemate  melangsungkan perkahwinannya. So pergilah kenduri sana, makan-makan, tangkap gambar...nasib baik kesihatan masa tu still okei...takde mabuk-mabuk... almost 3month agaknya isi dalam perut tu...sampai sembap naik ke muka...haha=p...adeiii, apesal buat statement camne...arrrghhh, takmoooo...boleh bagi tips camne nak kurangkan pipi tembam...huhu...masa tu berat badan naik mendadak dari 49 ke 57kilo...grrr, terlebih BMI...huhuk...sekarang ne dah kira okei, cuma pipi je terlebih isi...
pic: hmm, terus boleh imagine camnelah rupa akan datang nanti, burokkss...adeii, terlebih imaginasi-_-'

note: mak saya pesan kurangkan tidur siang hari...barulah pipi tak tembam...asal cam tak nampak hasil je...T_T

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign