NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Menu berbuka terlalu sempoi atau kehabisan idea nak masak apa?::

13 August 2011

::Menu berbuka terlalu sempoi atau kehabisan idea nak masak apa?::

Hari nih tak sangka plak sampai bluuurrr atau dengan kata lain habis idea nak makan apa, nak masak apa...huhuuu, nak habiskan separuh ramadhan lagi kopaklah idea nak memasak....yang penting masa buka confirm jamah kurma dulu dan buah tanjung....Bila call mak tanya menu berbuka kat kampung hari ni, memang betul2 buat leleh...ikan kering masak lemak kuning, boh plak nenas...adehhh sungguh dugaan, lauk lain malas nak sebut pasal buat nya nak balik kampung terus nanti-_-"...siap tanya lagi mak apasal special sangat hari ni mak masak..."nak meraikan budak adam puasa penuh" kata mak-__-...ada jugak yang kena piat, punyalah dah nak separuh ramadhan, adik haku baru sehari berjaya puasa penuh...takpelah, tu pun dah syukur, harap dapat penuhkan baki puasa yang ada ne ye budak adam...saboorrr jelah...eh???adik umur berapa??errrr....tak payahlah bagitahu...haha=p. okeilah time tengok muvie...wahhh ne dah terlebih masa terluang neh...huuu. 

Note: berbuka dengan pasta bolognise je hari ni-_-..alhamdulillah

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign