NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Lagu Raya mula memainkan peranan dalam mood pulang Beraya::

26 August 2011

::Lagu Raya mula memainkan peranan dalam mood pulang Beraya::

hehe, time ne memang betul-betul feeling bila dengar lagu raya...yelah bila ramadhan pun bakal meninggalkan kita, sayu rasanya...entah ada peluang ke tak jumpa lagi ramadhan akan datang, itu hanya Allah yang tahu...sebak rasa hati...masa awal nak masuk bulan ramadhan comfirm tv radio dah sibuk dop mainkan lagu raya...time tu memang rasa tak suka sikit bila dengar lagu raya sebab yelah puasa pun tak lagi tapi ...dah sibuk fikir nak raya...hmmm, entahlah...tapi bila layan lagu raya time 2,3 hari nak raya ne memang buat betul-betul meremang-remang nak beraya...muahaha, lebih-lebih pulak... petang ne dah bertolak balik ke Shah Alam...insyaallah doakan perjalanan berjalan lancar, amin...

Dalam banyak-banyak lagu raya, tentulah yang version evergreen, tak sakit telinga mendengar dan part paling feel bila dengar tu hati pun jadi tak keruan teringat kat kampung...hihi, salah satunya dendang perantauan, satu hari dihari raya dan banyak lagilah lagu raya lama-lama yang beri kesan bila kita dengar. Kenapa lagu raya sekarang takde yang bagi feeling macam tu ye...mmm, wondering-_-?...

Note: hati gembira^_^

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign