NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Butcher dengan kata lain penjual daging::

05 August 2011

::Butcher dengan kata lain penjual daging::

dekat kelantan neh obvious sangat bila dah nak pose, orang jual daging lah paling untung pasal tak menyempat tengahari dah takde tinggal sisa, mahupun tulang atau pun kaki lembu..semuanya licin...huhu, kalau kat sini ai mean shah alam ne payah betul nak cari daging fresh tergantung...kena menapak pergi pasar dululah gamaknya, nak mencari kat tepi-tepi jalan haraplah nak jumpa... itulah kelebihan kat kampung...hehe...tak tahulah kat negeri lain macam mana, tapi dekat kelantan, especially my family memang akan cari daging bila nak masuk ramadhan, pasalnya nak bangkitkan selera masa bersahur, daging goreng ke, masak kicap ke, apa-apa jelah confirm tambah nasi masa..hehe...kamu camne?

Note: alhamdulillah, dah 4 hari ramadhan berlalu..

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign