NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Bekerja di hujung minggu, bukankah itu hebat=P::

14 August 2011

::Bekerja di hujung minggu, bukankah itu hebat=P::

autopost
Yes!amat mengharapkan dapat keluar dari kepompong...tambah plak dihujung minggu...entahlah apa yang baik bila terperap kat rumah...tapi tak tahulah, aktiviti tersebut membahagiakan saya. Kadang-kadang nak keluar rumah macam tak nak tak nak melainkan ada perkara yang perlu diselesaikan..Namun hari ni mengujakna pasal nya kena masuk bekerja...weeehuuu! yang penting bukan masuk kerja kat ofis...tu yang suka...heh! kena lah tukar persekitaran jugak kan...asyik dalam ofis je, boring jugak...cehhh!

At least ada jugak mende nak buat, kalau tak Dora, Al-Tigre, Kappa Mikey, Cat dog, SpongeBob ngan Patrick aje dok ngadap hari-hari...nasib baik jugak depa neh lawak tak habess, adeiii patrick-patrick...memandangkan seminggu dua neh kena siapkan bahagian writing, maka takdelah bosan sangat dok rumah, sambil buat writing tesis sambil bergelak ketawa ngan geng TV9....hari ni ingatnya nak pi bazar tapi mungkin terbatal niat sebabnya keiginan nak beli makanan tu takde, tapi keinginan nak beli barang lain tu ada...tu yang bahaya sikit, masa berkeiginan macam ne, pastu poket tengah kopak, memang bahayalah, pasal niat nak beli tu melekat sampai boleh beli...ada paham??-__-". terbukti bahaya...sekarang pun dah berkira-kira kat dalam pale ne, ada list siap...tak menahan...eh, ne salah  pun salah satu reason  dop kat rumah tu bagus....hehe, padahal semua tu bergantung kat diri sendiri je kan?hihi=p

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign