NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Banyak yang tertinggal di kampung::

04 August 2011

::Banyak yang tertinggal di kampung::

Since balik kampung hari tu, ai mean selama seminggu, hati memang berat nak datang shah alam balik, pasal tak puas...-_-'...kalau boleh nak dop lelama kat kampung...hehe, makanya terlampau hati melekat katkampung segala benda-benda penting tertinggal kat kampung,huhu...pasrah!kang nak balik kampung pulak habis beratus, duit dah cikai, sabar jelah tunggu balik raya nanti...

memandangkan banyak mende-mende tertinggal...mood nak buat keje pun pun tertangguh...eh asal macam ayat mencari alasan aje?!huhu...ape-ape jelah...till then tak leh buat apa-apa jugak disebabkan rujukan penting tertinggal disana...huhu, camno?nanges pun takde guna...melainkan ada pintu doremon, boleh main ciku-cak ngan budak adam...tapi dalam banyak-banyak mende...makanan dari kampung sah tidak teringgal...-_-' ..adess...aneh sekali?

note: hati pun turut tertinggal bole??

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign