NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Weekend yang tenang dan teringatkan kampung-_-'::

16 July 2011

::Weekend yang tenang dan teringatkan kampung-_-'::

Alhamdulillah..kenyang breakfast, hehe....entah camne nak kurangkan ketagihan kat nescafe, memang dah macam addicted kot, bahaya betul, pegi kedai order nescafe O ais, breakfast pun nescafe, time rasa nak minum pun, nescafe jugak...huhu, macam mane?-_-....jenuh aihh nak buang rasa ketagih ne, dulu ada jugak selang seli ngan milo, sekarang tekak dah tak boleh minum pasal e-mail berantai yang tak diketahui betul atau tidak, terus takleh minum terus...hehe, terpengaruh jugak-_-''

sehari dua neh redup aje, misteri jerebu juga yang masih berlanjutan...namun indeks nya masih ditahap sederhana. Kamu buat apa weekend ne?

Note: hot nescafe & butterscotch, what a rilex saturday...doing checklist to settle^_^

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign