NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Sebab tak update perlu diprivasikan?perlukah??!!-__-'::

08 July 2011

::Sebab tak update perlu diprivasikan?perlukah??!!-__-'::

Actually dari hari tu lagi dop privatekan belog ne, pasal menyampah takde update ape-ape post, statik aje...aoouhh, tu pasal menci nak menengok, terus private, ada sapa-sapa rindu tak belog ai neh???!!aeeww...haha, okei ai knowlah, takde sapa perasan, muahehhe...mood nak blogging tak berapa mantap sekarang..akak saya yang comel tu pun dop menanya asal belog saya takleh nak baca...hihiks, owhh...pembaca setia rupanya...kahkah, thank you, i love u manyaklah...en.azham, tade komen lain, melainkan tanya asal tak hupdate, lagilah rasa nak privatekan belog neh...boleh tak rasa menyampah belog sendiri...hmm, apa-apa jelah, nak berbelog pun mesti ada "feeling of passion" hokei, barulah dikatakan blogger...eceehhh, tolonglah!-_-'
Kalau ikutkan hati, jari, kemahuan dan lain-lain, memang banyak nak dikongsi...apa boleh buat, kekadang ada naik turun jugak nak berbelog ne...huhu, masih teringatkan pengat durian agaknya, muahehe, keinginan akibat gurauan ajak-ajak ayam oleh en.azham masih tak tertunai...huhu, apa boleh buat perangai dah camne, sekarang nak maintainkan kesihatan tubuh badan...ececeehh, betul ne, serious! so makan kena jagalah,rasa nak mengekek mengilai pulak buat statement camtu...seems like impossible-_-'...nasib pose dah habis ganti... kamu camne?da habes belom ganti...nak sambut ramadhan dah ne ooiii, ganti-gantilah mana yang tinggal ye...hihi, 

Note: jahitan '1000 manik'??wujudkah...sori kak ros, ai tipu sunat...pasal nak baju siap cepat...hehe=p..ikut tips akak...weehuu

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign