NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Pujian ibarat racun yang berbahaya::

06 July 2011

::Pujian ibarat racun yang berbahaya::

stress tu tadelah sangat even nak menunggu lecturer yang supervisor saya suruh jumpa, dah balik kampung kat Nigeria! ambik masa yang lama jugak,tapi apa boleh buat..T_T, terpaksa jugaklah menunggu even plan tak berjalan seperti yag dirancang,  seram jugak rumah sebelah dop bising padahal tak berpenghuni...ke salah tengok dan dengar? apa-apa jelah, yang penting hari ni tak makan nasi...err, takde kaitan rasanya-_-'...dan hari ni sume puji saya cantik...wahaha, siot aje statement! disebabkan cubaan memakai tudung bawal dengan gaya yuna, padahal nak test aje...muehehe=p dan statement paling geli dalam puji-pujian...'nasib baik saya dah kawen' kalau takk...eiiyuuu, tolonglah!tak habis-habis ngan miang tu,ko pegi buat keje leklok!buat keje hancorrrr!!grrrr...seb baik haku neh tak makan dek puji, tahulah diri sendiri tahap mana. Sentiasa memegang kata 'Pujian ibarat pedang bermata dua, so berhati-hatilah dengan pujian'..tahu yang mana ikhlas atau tidak...hehhe, apapun hari ni... diisytihar pokai, esok start makan nasi lauk ikan rebus goreng ngan bawang putih, auuww meletoppss!!!uuu...sedap
pic source: yazaldesousa.blogspot.com
Note: nak makan pengat durian-_-'

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign