NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Menonton TV bukan aktiviti menyihatkan::

30 July 2011

::Menonton TV bukan aktiviti menyihatkan::

sekarang neh tengah syok melayan cerita golden pheonix kat tv2 "Hui Jia De You Huo" atau dengan kata lain "temptation of wife". Asal cerita tentulah dari korean drama, tapi yang ne Chinese version, sebelum neh tak pernah tengok pun yang korean version, kira first timela tengok drama ne, memang tak sabar nak tengok episode kecurangan suami pin ru terbongkar dengan dua bijik mata sendiri...asal kebelakangan cerita macam ne banyak eh...ke zaman sekarang banyak perkara-perkara sebegitu berlaku...nauzubillah-_-' 
pic source: dydao.com
adeii, sedaplah mengadap Tv sekarang, princess hour pun tengah rancak sekarang neh....so takde keje lain lah gamaknya, dop menonton tv aje,hmmm-_-....kat 8tv sekarang personel taste maybe dah abis dah...cerita apa plak eh, dahlah tak sempat tengok gossip girl musim baru...huhu, macam manelah keadaan chuck... desprate housewife pun makin syokkkk....ouuhhh, comfirm ahhh makin melekat kat Tv...penat betul camneh, tambah plak   vampires diaries dah start balik...apapun kesimpulannya drama korea tengah bersepah sekarang ne...hehe...sukkaaaaa

Note: makin tembam...huhuT_T

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign