NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Makan pulut macam makan nasi::

13 July 2011

::Makan pulut macam makan nasi::

kali ne second time tanak pulut...hihi, nak kata lulus bolehlah...asal ada rupa pulut dan rasa pulut, minggu lepas mengidam makan pulut ngan pengat durian, so berhabis usahalah try tanak pulut dan buat pengat durian, sampai mak pun pelik pasal saya sibuk calling-calling tanya camne nak menanak pulut-_-'...sadis! kantoi anak dara 25 tahun baru nak belajar tanak pulut...
apapun pulut bukanlah makanan kegemaran, time rasa nak makan boleh lah melayan, kalau tak memang muak... lepas ne memang kena berguru ngan nenek saya, nak masak gulai ayam...errr, huhu...part masak ne memang banyak kena praktis, kalau tak memang tak kena rasa masakan dan rupanya...-_-, makanya diisytiharkan bulan puasa nanti bulan memasak, say no to bazar ramadhan!rabak poket nanti menanggung hawa nafsu akibat godaan kepelbagaian makanan...dan jugak berharap boleh penuhkan solat tarawih even kompem-kompem akan ada yang tinggal...lagipun student tak ramai sangat sebab bulan 9 baru masuk semester baru, so harap bersemangatlah nak naik turun tangga pergi surau nanti...tak sabar menyambut bulan ramadhan...semoga dipanjangkan umur untuk menikmati bulan mulia...amin^_^

Note: nak try buat pulut pagi plak...sedapnya-_-

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign