NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Majlis Bertandang di melaka::

09 July 2011

::Majlis Bertandang di melaka::


Tetiba baru teringat nak edit gambar kakak saya kawen hari tu...hehe...ai mean majlis yang kat jasin...tak sangka akhirnya sampai jugak saya ke tanah hang tuah buat kali kedua...seingatnya tahun 2005 saya ke klebang/masjid tanah pergi jenjalan rumah neneknya kak rin...dah tak ingat sangat...huhu, lama bebenau kenangan tu...tapi yang paling ingat mak lang kak rin belikan kuih putu ubi yang super sedapppp...yang tu memang ingat...hehe
-_-'. Kalau ikutkan plan asal en.azham ikut sekali majlis kat melaka hari tu, tapi disebabkan berlaku perkara yang tak dapat dielakkan, makanya terpaksalah test drive ke melaka sendiri, ditemani adik kesayangan, nasiblah tak sesat..-_-', apapun pengalaman kat melaka memang best dan yang pasti akan sampai lagi kat sana.......untuk apa??untuk jenjalan lah ajak en.azham sekali nanti...muehehe=p...owh yang paling suka semua sedara mara saya tertanya dan tercari-cari mana en.azham (ai mean ada sedara mara yang tak dapat menghadirkan diri sebelum ne, so tak kenal lah en.azham).. hehe...surprise jugak camtu ye...so terpaksalah dioram tunggu hari bersejarah nanti...hihiks=p, suka jugak camtu ye-_-' ...

Note: miss the moment...

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign