NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Dangerous Shopping sindrom::

08 July 2011

::Dangerous Shopping sindrom::

perasan tak?perasan ke tak?saya dah tukar header, proses edit yang paling malas ever...eh sedap plak lagu next to me ne kan?hihik...bila dop sensorang memang bosan amat, sampaikan en.azham pun asyik dop cakap kesian, pasal hari-hari saya dop ngadu cakap bosan, even boleh aje nak keluar pergi memana, ada driver lagi best kan, boleh borak sesama...tu yang best! so keluar sensorang takde makna sangat, even bila keluar sensorang duit berisiko habes dek simptom membeli tanpa dirancang atau dengan kata lain 'spontaneous virus shopping'-_-'...

Sangat tak suka simptom camtu, even tahu sekarang amat memerlukan disiplin yang amat-amat tinggi dalam managing financial...tapi kalah jugak in the end...owhhh!kenapalah-_-' ....even gaji masih dilanjutkan takde guna jugak rasanya kalau diri masih camneh....grrr-_-, dan time tu jugaklah sindrom 'i hate myself' datang menerjah... ko pehal?huhu....sadis!kamu ada tips tak nak buang sikap buruk ne, kekadang saving pun cam 'saving tak saving'...maksudnya tak serious dalam buat saving, bila tengok jumlah menimbun mulalah yang dalaman memberontak nak habeskan...critical jugak masalah haku ne...-_-''...camne nak together-together ngan en.azham ne...sesal dahulu pendapatan, sesal kemudian pokai..T_T
note: i miss them

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign