NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Cerita Cita tentang Kereta::

29 July 2011

::Cerita Cita tentang Kereta::

autopublish
dulu dulu (zaman batu) suka sangat berangan drive kereta yang super duper cute dan klasik...siap imagine gaya pakaian pun ala-ala 70-80 an nye gaya...aaauuwww!tah pape je kan? dan paling kelakar siap ada keinginan nak berbonceng dengan buah hati naik vespa yang oldskool tu(even fobia naik motor still ada)...wahaha, i dream of that...still-_-'... memang cool habess...weeehuuu...okei berangan jelah! dulu-dulu jugak bila adik saya cerita pasal volkswagen yang tahap besi buruk orang dah buang pun saya rasa sanggup nak pegi beli, nak modified kasi habis-habis cun ...tapi itulah, dulu tak berduit, sekarang pun tak berduit...hampess!berangan lagi...siap nak cat warna kuning-kuning marsmallow gitu, cermin tinted gelap tahap max...tukar enjin tahap best...(adeiii, kalau nak berangan kena guna andaian kita banyak duit) hehe=p

owwhhh, bestnye, memiliki items klasik sebegitu...(muka teruja) ooo atau atau suami bagi surprise kan...-_-', kompem dapat surprise besi buruk penutup longkang (klasik jugak katanya<---ayat juga di imagine)...adeii, sadiss!so sekarang nak up sikit tahap berangan dari volkswagen super duper cute klasik ke si gojes tahap meletopss...benda alah (refer gambar bawah) memang buat  saya errrr...tak terkata...i wannnntttt it...uu my, memang berkenan ohh, tambah plak dop tengok lam CSI si chavelle ne beraksi...demm gojess...
pic source:google
note: ada sapa-sapa nak bagi free?either one.. kecil tapak tangan, nyiru saya tadahkan...hehe-_-

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign