NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Berbuka di Flaming Steamboat::

23 July 2011

::Berbuka di Flaming Steamboat::

tak boleh tidur plak, terlebih tidur siang hari tadi....agaknya?hehe...kelmarin keluar temankan en.azham berbuka puasa... maksud ayat tersirat, saya tak puasa, hanya temankan aje...huhu-_-, malu!apapun saya makin montel... dah tatau nak wat camne dah, sekarang tengah rasa kelam kabut dalam kepala neh, pasal dapat horror email dari fakulti.....takot!buat tak tenteram aje, harap semuanya okei...pastu boleh plak mencilok hupdate belog neh, padahal cakap tak tenteram kan?...entahlah!tatau nak provok apa dah kat diri sendirik...ada yang nak kena piat agaknya-.-'
pic-adeiii...tak tahan gambar makan, memang geng betul-_-'
ohhh, lari topik...teman en.azham berbuka kat flaming steamboat, kali ke-3 makan kat situ makan bersama en.azham...first pergi tak pandai lagi nak bajet-bajetkan ruang perut, siap rasa rugi lagi...pergi second time, dah pandai sket, dan untuk kali ke-3 makan kat situ cam dah terover plak, pasal asal orang lalu jek kat tepi meja makan kami, semua tengok pelik...hehe...maybe pinggan dah terlebih or makan yang terlebih-_-''

Note: en.azham balik kampung~mood jeles

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign