NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Aktiviti mengepos betul-betul mencairkan lemak::

11 July 2011

::Aktiviti mengepos betul-betul mencairkan lemak::

Alhamdulillah, done packing and post items yang tak diperlukan dalam tempoh terdekat ne, disebabkan tak lama lagi nak balik kampung (hanya untuk beberapa hari je, huhu) sebelum mula berpuasa, excited rasanya, ...-_-', esok mula masuk bekerja, harap semua smoothlah...part balik kampung cepat aje ye, dan dan jugak ase nak balik kampung, pastu mula lah mood bocor sana sini....harap jugak writing saya berjalan dengan lancar..-_-'
Yang penting kena kuatkan semangat jelah nak habiskan yang last part ne, tambah plak banyak agenda nak diselesaikan lepas ne...tadi memang letih dan leceh gilesss kat pejabat pos, adeiii...itulah, salah sendiri jugak, biasa ayah je tolong buatkan, bila diri sendiri kena setelkan baru tahu leceh ke tak...heheh, abes jugak fulusku nak pos barang punya pasal, tak kisahlah asalkan sume barang takde yang tinggal kat shah alam ne, hehe....apapun memang penat angkut 5 kotak tadi ulang alik nak bawak turun, nasib lif jalan, kalau tak mahunya pengsan turun naik tangga-__-'...rasa kurus sikit...haha=p

Note: letihhhh....

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign