NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::kakak yang kahwin macam diri sendiri yang kahwin::

07 June 2011

::kakak yang kahwin macam diri sendiri yang kahwin::

hoohhh...sibuk sepanjang masa dalam tempoh balik kampung, alhamdulillah syukur majlis kakak berjalan dengan lancar dan meriah sekali..biasalah first time buat kenduri besar kat umah ne, jadi semua kelam kabut, namun mengikut perancangan dibuat, alhamdulillah...memang letih pasal nya semua gulai dibuat sendiri...puas hati yang amat=)...sampaikan letih 3 hari 3 malam pun tak hilang letih mengemas rumah serta persiapan yang ada...sampaikan kenduri rakan yang sepatutnya wajib dihadiri, terpaksa dilupakan akibat lupa dan letih...tapak kaki bengkak 2 hari berturut-turut sampai berjalan pun tak rasa apa...dasyat betul penangan kesibukan... mak ayah pun sama lah pasal nya tak biasa lagi, biasalah menantu sulung, baru nak menimba pengalaman orang kata...hehe, yang menyusul nanti harap berjalan lancar jugak...amin^_^..okeilah, update soon!miss blogging...kabel tepon kena curi tak dapat2 connect lagi, ne pun harapkan ehsan broadband kakak...hihi

3 comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign