NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::stress bagus untuk tingkatkan kerajinan::

11 May 2011

::stress bagus untuk tingkatkan kerajinan::

entahlah betul ke tak....tapi bila stress datang pasal buat kerja last minute..itu bukanlah baik sangat, tapi bila tak stress mood malas-malas selalu nak menziarah diriku yang lemah ne...heh, yelah sangat, tapi haku memang stress betul bila tengok orang rajin ne, terus haku jadik rajin rajin suam kuku gitu...yang ne baiklah jugak kalau selalu camtu ye...haha=p...apapun buat keje sambil berdiri bukan sesuatu yang bagus...stress oiii...seharian hari ni buat kerja dalam stor haramjadah sambil berdiri...adeii, sakit pinggang yang ada ne...okeila bai-_-

note; merapu....

4 comments:

  1. haaa bakpo duk lam stor tu ika :D

    ReplyDelete
  2. stress dapat tingkatkan motivasi..hehe~~~

    ReplyDelete
  3. hipotesis yg boleh diterima pakai sometimes..hehhe~

    ReplyDelete
  4. ami: keno dero ko kani uitm...amik kesempatan sungguh, tau ika rajin...wakaka=p




    cik tomyam: itulah...kadang2 bila stress boleh plak siap keje...time masa banyak boleh plak lepak2 padahal banayk keje...muehehe



    nama aku lynn: ha'ah, itulah stress ne buat kita wake up sket dari relax memanjang...hehe=)

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign